Τούλινες μπομπονιέρες η σοφή επιλογή για το γάμο σας!

mpomponieres gia gamo me xrysa kai ivouar toulia

Οι μπομπονιέρες γάμου με τούλια παρόλο που αναδύουν αυτό το υπέροχο άρωμα του κλασικού, είναι συναρπαστικά μοντέρνες, και πιο επίκαιρες από ποτέ στην εποχή μας. Κι αυτό, γιατί με προσεκτική έρευνα αγοράς, θα γίνει ένα από τα πιο όμορφα αναμνηστικά του γάμου σας, με κόστος πραγματικά πολύ μικρό!

Φυσικά, υπάρχουν μικρά μυστικά, τα οποία μπορούν να σας οδηγήσουν στην «απόλυτη επιλογή» της τούλινης μπομπονιέρας, που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη από αυτές που έχετε δει, και κυρίως θα ταιριάζει στο ύφος του δικού σας μοναδικού γάμου.

Το πρώτο μυστικό, που σας αποκαλύπτει σήμερα το Precious & Pretty είναι, επιλέξτε την τούλινη μπομπονιέρα σας με οδηγό τον κανόνα, η απλότητα εντυπωσιάζει. Το τούλι, ως ύφασμα, είναι από μόνο του αρχοντικό και αέρινο, και δεν χρειάζεται να το «φορτώνουμε» με πολλά – πολλά!

Η επιλογή της κορδέλας, της καρφίτσας ή των άλλων στοιχείων της σύνθεσης πρέπει να συμπληρώνει και όχι να επισκιάζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει το τούλι στη δημιουργία που θα χαρίσουμε στους συγγενείς και φίλους μας!
Τι να προσέξω στην επιλογή της τούλινης μπομπονιέρας μου ;


Όλοι, πιστεύω, έχετε παρατηρήσει ότι ενώ έχουν κατασκευασθεί εκατομμύρια τούλινες μπομπονιέρες, οι πραγματικά ξεχωριστές «χτυπάνε» στο μάτι μας με την πρώτη.  Τι είναι αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζει;


Το αρμονικό σύνολο : Μεγάλη σημασία έχει ο συνδυασμός των αξεσουάρ της μπομπονιέρας, τα οποία θα πρέπει να δένουν αρμονικά με το τούλι και μεταξύ τους, με το ύφος του γάμου, τον στολισμό, ακόμη και με την εποχή που τελείται το μυστήριο. Ιδανικό αποτέλεσμα θα είναι το σύνολο να μιλάει στην «ψυχή» των καλεσμένων του γάμου, αντανακλώντας το γούστο και την προσωπικότητα των νεόνυμφων! Δέσιμο και «στήσιμο» : Πέρα από το σχέδιο της μπομπονιέρας, είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί το κατάλληλο ανθρώπινο χέρι που θα το υλοποιήσει με επιτυχία. Η τούλινη μπομπονιέρα μας, πρέπει να στέκεται «αγέρωχη» και όχι «σκυφτή», το τούλι μας πρέπει να είναι προσεκτικά στυλωμένο στις άκρες, χωρίς αταίριαστες ζάρες, εκτός αν το σχέδιο μας επιτάσσει διαφορετικά! Ο κόμπος ή η φιόγκος μας είναι απαραίτητο να είναι συμμετρικοί ως προς το ύψος και το πλάτος της μπομπονιέρας. Ακόμη και το πόσα κουφέτα θα βάλουμε, θα παίξει ρόλο στον όγκο, στην ευστάθεια, και τελικά στην αισθητική της μπομπονιέρας μας! Αυτές οι λεπτομέρειες, μπορεί να φαίνονται απλές, αλλά δεν είναι.


Ο άνθρωπος που κατασκευάζει την μπομπονιέρα, πρέπει να έχει, επιδεξιότητα, υπομονή και προσήλωση στο αρχικό σχέδιο, ακόμη και αν πρέπει να φτιάξει 1000 μπομπονιέρες, κι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο!
mpomponieres gamou me toulia kai dantela


 Μπομπονιέρα με γαλλικό ή ελληνικό τούλι;


Στην ελληνική αγορά του γάμου έχει επικρατήσει η άποψη ότι το γαλλικό τούλι έχει πιο απαλή υφή από το ελληνικό. Μέχρι και πριν από μια πενταετία περίπου αυτό ήταν αλήθεια, αλλά τώρα πλέον υπάρχουν τούλια εισαγωγής εξίσου καλής ποιότητας, με σκληρή ή απαλή υφή, που δεν ξεχωρίζουν από το γαλλικό και είναι πολύ πιο οικονομικά.


Αυτό είναι κάτι που μας εξυπηρετεί ιδιαίτερα, καθώς διαλέγουμε ένα από τα δύο, ανάλογα με το αν θέλουμε η μπομπονιέρα μας να είναι περισσότερο αριστοκρατική,  ρομαντκή ή να εκπέμπει μια νοσταλγική αθωότητα. Σε πολλές περιπτώσεις μπορούμε να τα συνδυάσουμε, αλλά χρειάζεται αρκετή εμπειρία και προσοχή για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν αναρίθμητα άλλα μικρά μυστικά που κάνουν γοητευτική την επιλογή αλλά και τη δημιουργία της τούλινης μπομπονιέρας, όπως και πολλές Precious & Pretty λύσεις που σίγουρα θα βρούμε μαζί, ακόμη κι αν βιάζεστε, ακόμη κι αν ο προϋπολογισμός σας είναι μικρός. Εξάλλου, τις πολύτιμες στιγμές δεν τις αγοράζουμε, τις δημιουργούμε! Δείτε όλες τις τούλινες μπομπονιέρες μας εδώ

mpomponieres gia gamo me ivouar touli