Μπομπονιέρες γάμου πως να διαλέξω;

mpomponieres gia gamo H επιλογή μιας όμορφης και ταιριαστής μπομπονιέρας γάμου, ανάμεσα σε τόσα σχέδια τούλινες, κουτάκια, πουγκιά και τόσα θέματα μοντέρνες, κλασικές, ή vintage, δεν είναι απλή υπόθεση και είναι εύκολο να μπερδευτεί κανείς. Ένα θέμα που αποσχολεί επίσης τις μέλλουσες νύφες είναι πως να ταιριάξουν τις μπομπονιέρες τους. Θα πρέπει να ταιριαστές με το προσκλητήριο ή με το χρώμα του νυφικού; Με τα λουλούδια ή με τον στολισμό;

Αυτά τα ερωτήματα δεχόμαστε καθημερινά στο Precious and Pretty και είμαστε εδώ για να ξεκαθαρίσουμε όλα τα παραπάνω, που όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ απλά.

Εφόσον έχετε καταλήξει στο ύφος του γάμου σας, αν δηλαδή θα είναι ρομαντικός ή vintage ή καλοκαιρινός ή όποιο άλλο θέμα εσείς προτιμάτε, και έχετε επιλέξει τον στολισμό, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαλέξετε την μπομπονιέρα σας. Γιατί πολύ απλά φίλες μου, οι μπομπονιέρες αποτελούν μέρος του στολισμού και όχι αξεσουάρ της νύφης. Δεν καθορίζει λοιπόν το νυφικό,  το χρώμα ή το σχέδιο της μπομπονιέρας και των υπόλοιπων αξεσουάρ, αλλά το ύφος του γάμου, η διακόσμηση και γενικότερα τα χρώματα του στολισμού.

Για το λόγο αυτό, αν έχετε αποφασίσει ότι θα μοιράσετε τις μπομπονιέρες σας στην εκκλησία, τότε θα πρέπει να ταιριάζουν με τα λουλούδια και τον στολισμό της εκκλησίας. Αν πάλι έχετε επιλέξει να τις τοποθετήσετε  στα τραπέζια της δεξίωσης, τότε θα πρέπει να είναι απόλυτα ταιριαστές με τον στολισμό των τραπεζιών.

Η μπομπονιέρα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ του γάμου σας, γιατί κλείνει μέσα της τα κουφέτα, που συμβολίζουν τη "γλύκα"που ευχόμαστε να έχει το νέο ξεκίνημα της ζωής του ζευγαριού. Είναι επίσης το αναμνηστικό του γάμου σας, που θα πάρει μαζί του ο καλεσμένος σας, για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή...

Δείτε όλες τις μπομπονιέρες γάμου του Precious and Pretty, ανα κατηγορία παρακάτω:

Μπομπονιέρες γάμου τούλινες
Μπομπονιέρες γάμου ύφασμα
Μπομπονιέρες γάμου κουτάκια
Μπομπονιέρες γάμου ρουστίκmpomponiera gia gamo