Βαπτιστικά ρούχα τι να διαλέξω;Απλά ή εντυπωσιακά ρούχα βάπτισης; Ένα ευκολοφόρετο φορεματάκι ή κοστουμάκι που θα μπορεί να το ξαναφορέσει το παιδί ή ένα ιδιαίτερο μοναδικό ρούχο για τη βάπτιση του μονάκριβού σας;

Αυτά τα ερωτήματα απασχολούν πολλές μαμάδες αλλά και νονές ή νονούς. Το Precious and Pretty είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε βαπτιστικά ρούχα για το αγοράκι ή το κοριτσάκι σας, με βάση πάνω απ'όλα το προσωπικό σας γούστο αλλά και το θέμα της βάπτισης.

Όμως, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες σκέψεις πάνω σ' αυτό το θέμα . Πιστεύουμε ότι η βάπτιση ένος παιδιού είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του μετά τη γέννηση του. Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή όπου το παιδί θα ευλογηθεί από το Θεό και θα του δοθεί το όμορφο όνομα του. Σε μία τέτοια μοναδική στιγμή λοιπόν, η άποψη μας είναι ότι το ένδυμα θα πρέπει να είναι επίσημο. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στον γάμο, ο γαμπρός και η νύφη φορούν τα πιο εντυπωσιακά τους ρούχα για να δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Πόσοι από εσάς δεν έχουν ακόμη τα βαπτιστικά τους ρούχα, που τα κρατούσαν οι μαμάδες μας για ενθύμιο; Ο λόγος που υπάρχουν ακόμη είναι γιατί αυτά ήταν τα "καλά"μας, όπως λέγαμε παλιά, που τα φορούσαμε μόνο σε γιορτές και επίσημες στιγμές...

Η τελική επιλογή όμως είναι δική σας γι'αυτό και στη collection με τα ρουχαλάκια βάπτισης του Precious and Pretty θα βρείτε μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα.

Δείτε όλα τα ρούχα για βάπτιση αγοριού εδώ
Δείτε όλα τα ρούχα για βάπτιση κοριτσιού εδώ