Προφίλ

precious and pretty profileΓεια σας,

Είμαι η Ξανθιάννα Παπαζαφειροπούλου, και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, μια απλή ιδέα για το Γάμο, την Βάπτιση, και κάθε τι σημαντικό στη Ζωή μας :

 « Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πλούσιος ή διάσημος, αρκεί να είναι Πολύτιμος - Precious και Όμορφος - Pretty στα μάτια κάποιου άλλου!...»

   Σκεφτείτε με τί λατρεία κοιτάζουν οι γονείς το μωράκι τους, λίγο πριν πάρει την ευλογία του παπά στην κολυμβήθρα… Θυμηθείτε τα βλέμματα αγάπης που ανταλλάσσουν τα ερωτευμένα ζευγάρια, λίγο πριν στεφανωθούν με δόξα και τιμή…
  Είναι σαν να λένε ο ένας στον άλλο : « Εσύ είσαι ό,τι πιο Πολύτιμο και Όμορφο υπάρχει στη ζωή μου!...»

  Αυτές οι σκέψεις είναι το μόνο σίγουρο «μονοπάτι» για μια επιτυχημένη τελετή γάμου και βάπτισης, που με οδήγησαν και στη δημιουργία του Precious and Pretty.  Όλα τα αξεσουάρ που θα βρείτε «ξεφυλλίζοντας» τις ιστοσελίδες του είναι διαλεγμένα ένα προς ένα για να αναδείξουν τα τόσο αυθεντικά και έντονα συναισθήματα που προκαλούν τέτοιες μοναδικές στιγμές.

  Τα τελευταία χρόνια, έχω βοηθήσει εκατοντάδες ζευγάρια να διαμορφώσουν την κατάλληλη «ατμόσφαιρα», που ταιριάζει στο γούστο, τις ανάγκες και τα όνειρα τους. Έχω μάθει να ακούω και πολλές φορές να αφουγκράζομαι τις σκέψεις τους. Να δίνω σημασία στην λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Να σέβομαι τον χρόνο και τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν και να προσαρμόζω την πρότασή μου ανάλογα.

  Αισθάνομαι πραγματικά τυχερή που ασχολούμαι επαγγελματικά με αυτό που αγαπώ να κάνω, και είμαι αληθινά χαρούμενη, όταν βάζω κι εγώ ένα πετραδάκι στην νέα ζωή που θέλουν να χτίσουν οι άνθρωποι γύρω μου.

  Με το Precious and Pretty ελπίζω ότι θα ανταποδώσω, όσο μπορώ, σε όλους σας, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, προσφέροντας σας καλόγουστες και πρωτότυπες προτάσεις.

  Το site εμπλουτίζεται καθημερινά, με βάση όχι μόνο τις τάσεις της αγοράς, αλλά και τις δικές σας ιδέες. Χειροποίητες μπομπονιέρες, ιδιαίτερα προσκλητήρια, χειροποίητα στέφανα, λαμπάδες, βαπτιστικά ρούχα και παπουτσάκια θα δίνουν χρώμα, τόνο και ρυθμό στη μελωδία της δικής σας ευτυχίας.

   Δέσμευσή μου είναι ότι θα έχουμε προσωπική επαφή -από το τηλέφωνο, το email και από κοντά όταν οι αποστάσεις το επιτρέπουν - με κάθε έναν και κάθε μία από εσάς, που θέλει μια συμβουλή, πληροφορία ή ολοκληρωμένη πρόταση για όλα τα θέματα που αφορούν την οργάνωση και τα αξεσουάρ του γάμου ή της βάπτισης.

                                                                        Nα Είστε Ευτυχισμένοι!